Zenei Tehetségkutató Fesztivál  |  Doboz-Szanazug 2016

Házirend

 1. A Rockszanazug 6 - Zenei Tehetségkutató Fesztivál egy nyílt, szabadtéri, zenei rendezvény.
 2. A rendezvény helyszíne: Békés megye, Doboz-Szanazug
 3. A rendezvény ideje: 2015. július 31. - augusztus 2.
  Esőnap nincs, a rendezvény rosszidő esetén is lebonyolításra kerül.
 4. A rendezvényre hazai és külföldi amatőr zenekarok jelentkezhetnek, a fesztivál hivatalos honlapján (rockszanazug.hu) megadott módon és feltételekkel.
 5. A rendezvény látogatása díjtalan!
 6. A rendezvény helyszínén való megjelenés csak akkor jogosít fel bárkit is a rendezvényen való részvételre, ha a néző a fesztivál jelen Házirendjét elfogadja, tudomásul veszi, magára nézve kötelező érvényűnek tekinti, és betartja. A szervezők a Házirend betartását a rendezvényen folyamatosan ellenőrzik.
 7. A rendezvényre 14 éves kor alatt csak felnőtt családtag kíséretében engedélyezett a belépés.
 8. A rendezvény ideje alatt, annak közvetlen helyszínére – tekintettel a hely kiemelt táj-, és természetvédelmi jellegére, illetve balesetvédelmi okokból – gépjárművel tilos behajtani!
 9. A rendezvény területére tilos behozni: üvegtárgyat, ütő, szúró, vagy vágó eszközt, esernyőt, bármely, az életet és a testi épséget veszélyeztető tárgyat, a hatályos jogszabályok és törvények által tiltott eszközt (pl. 8 cm-nél nagyobb vágó élű kést, gázspray, elektromos sokkolót, ólmos botot, stb.), bármilyen, a törvény által drognak vagy kábítószernek nyilvánított szert, a személyes igényt meghaladó mértékű, általános fájdalomcsillapító gyógyszert, alkoholtartalmú, vagy alkoholmentes italt!
 10. Orvosi előírásra szedett gyógyszer bevitelét a rendezvény területére, csak a hivatalos orvosi igazolás mellett áll módjában a szervezőknek engedélyezni.
 11. A fenti tárgyakat a belépésnél a biztonsági szolgálat megőrzésre átveszi, és távozáskor a tulajdonosnak visszaadja. Kivételt képeznek ez alól a hatályos jogszabályok és törvények által tiltott eszközök, illetve a drognak vagy kábítószernek nyilvánított szerek, amelyek a bejáratnál – rendőrségi feljelentés mellett – elkobzásra kerülnek.
 12. Tekintettel a hely kiemelt táj-, és természetvédelmi jellegére, a rendezvény területén szemetelni, a kijelölt helyeken kívül tüzet rakni, illetve a természetet bármilyen formában károsító tevékenységet folytatni szigorúan tilos! Tilos továbbá mások nyugalmát zavarni, a napi rendezvények előtt és után hangos zenét hallgatni!
 13. A fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vendéglátó- és/vagy reklámtevékenységet folytatni!
 14. A rendezvényen hangrögzítést csak a rendezvény szervezői végezhetnek, valamint professzionális álló- és mozgókép csak a szervezők írásbeli engedélyével készíthető, beleértve a sajtó képviselőit is! Alacsonyabb minőségű mozgóképet, illetve fényképeket (mobiltelefonnal, alsó kategóriás digitális fényképezőgéppel) bárki készíthet!
 15. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a kép készítőivel, illetve a szervezőkkel szemben!
 16. A büfében 18 éven aluli, és ittas személyeket nem szolgálunk ki.
 17. A rendezvényen kábítószer fogyasztása a hatályos törvények alapján tilos!
 18. A rendezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi javakban esetlegesen keletkező károkért!
 19. A szervezők a rendezvény helyszínén információs helyet üzemeltetnek, ahol a fesztivál munkatársai készséggel adnak információt a rendezvénnyel, a vendéglátással, illetve nyújtanak segítséget bármilyen panasszal kapcsolatban. Az információs helyet jól látható „Fesztivál információ” felirat jelzi.
 20. A szervezők fenntartják a jogot jelen szabályzat bármikor történő módosítására, amelyről azonban a rendezvény honlapján köteles tájékoztatást adni!
 21. A rendezvényen való megjelenés jelen szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A legfrissebb hírek

2015. július 31., péntek - 18:32

Zakar Zoltán a zsűri élén

2015. július 31., péntek - 08:27

Bemutatkozik Anissza

2015. július 31., péntek - 07:54

Bemutatkozik a Soundflash Memory

2015. július 31., péntek - 07:12

Bemutatkozik az Artúr zenekar

2015. július 31., péntek - 06:32

Bemutatkozik a Not The Bees

2015. július 31., péntek - 06:11

Bemutatkozik Papp József

2015. július 30., csütörtök - 15:34

Bemutatkozik a Taxus Baccata

2015. július 30., csütörtök - 15:02

Bemutatkozik a Hetvenszer Hétszer Bocsánat

2015. július 22., szerda - 18:07

Bemutatkozik a The Trusted One

2015. július 21., kedd - 18:09

Beteltek a helyek

2015. július 21., kedd - 12:40

Ismét Szanazugban a Rockdoktor

2015. július 21., kedd - 08:14

Bemutatkozik a Vida Rock Band Roll

2015. július 17., péntek - 06:39

Alakul a fesztivál programja

--------------------

Facebook oldalunk

Zenekari jelentkezés és információ:
galyaslaszlo63@gmail.com

Előadóművészi Jogvédő IrodaDobozKörös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság
Zenész MagazinFater Motel